Dress Ala Princess Hanya RM89?

Salam readers


Semalam Madi dapat mesej dari Zefiks Collection mengatakan yang dorang ada ada buat sales serendah RM89 sahaja! Harga asal dress-dress tersebut adalah RM106

Taknak cerita banyak, korang boleh tengok sendiri baju yang dorang jual tu. Semua dress kat bawah ni hanya RM89 SEHELAI! Jom cuci mata, sambil tu boleh beli sekali. 










Bukan dress je dorang jual, shawl pun ada sekali.  Rambang mata tengok sebab semua cantik betul!



Siapa yang nak tengok colors lain, boleh click kat sini:

atau korang boleh singgah butik Zefiks di Bangi

No.11, Jalan Perindustrian Suntrack, Hub Perindustrian Suntrack, Off Jalan P1A Seksyen 13, Bandar Baru Bangi, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan

--This is not a sponsored post--




5 comments:

  1. nama ada jugak ternampak page zefiks ni kat fb , cantik jubah walaupun simple , murah pulak tue , madihah boleh la grab satu untuk pakai raya haji nanti kn

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.