HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 30 January 2017

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Read More...

Monday, 23 January 2017

My Wishlists in 2017

Salam readers.  ^_^

Semua orang mesti ada barang yang diidamkan atau teringin nak beli sangat. Tapi bila tengok dompet, haa takpelah. 

Madi sebagai student mestilah nak macam2 and ni  5 benda yang Madi nak sangat untuk tahun ni:


1) SK-II
Teringin set ni sebab tengok ramai orang pakai and result dia bagus. So, Madi nak try pakai brand ni sebab kulit pun dah tak elok sebab stress TT




2) TV
TV ni untuk sekeluarga tengok. TV kat rumah ni dah tak betul and memang perlukan TV baru. Kalau lah dapat TV ni, dapatlah jimatkan duit daripada beli TV baru. Family mesti suka kalau dapat TV ni :)




3) SOFA
Nak tukar sofa baru sebab sofa kat rumah ni dah bertahun tak tukar. Sofa habis kena cakar dengan kucing hahaha. So apa salahnya tukar sofa baru sempena nak dekat raya ni ;)


4) LANEIGE BB CUSHION
Sebagai peminat drama Korean, siapa yang taknak cuba brand famous ni? Tapi sebab harga yang mampu tengok, so ni salah satu BB Cushion yang Madi teringin sangat nak guna. Selain tu, yang ni LIMITED. So kenalah dapatkan huhuhu. 





5) Shoulder Bag
Handbag untuk mak tersayang. :) Kalau kita tengok mak gembira, anak mana yang tak happy bila mak die senyum. =D











Read More...

Tuesday, 10 January 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum readers. Hari ni nak join Giveaway sempena Chinese New Year


Hadiah-hadiahnya:
RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

5 items yang Madi pilih:




Product: Wallet
CNY2017 Sales price: RM7.50
Date: 12/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 60 units only



Product:  Backpack
CNY2017 Sales price: RM22.60
Date: 12/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 98 units only



Product: Cardigan

CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


Product: Storage BoxCNY2017
Sales price: RM7.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 316 units only


Product:  Male/ Female Canvas Shoes
CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Read More...

Saturday, 7 January 2017

Comic Fiesta 2016

Assalamualaikum readers. ^^

Tahun lepas, 17&18 December 2016, Comic Fiesta first time diadakan di Sunway Mall, Kuala Lumpur. Which is memang dekat and senang nak pergi sebab ada LRT dan KTM. Sebelum2 ni kat Mines, memang jauh la kan. So ni first time dapat pergi. Woohoo!!



Kalau nak masuk CF ni, korang kena beli tiket. Untuk sehari RM25, kalau korang nak pergi 2 hari, so RM50 la. Tiket ada 2 cara nak beli:


  • Early Bird
  • Beratur pada hari CF tu. (line beratur panjang)

madihahdaisy, comic fiesta 2016

So, macam Madi, kawan tolong belikan Early Bird so tak payah beratur pagi2 semata-mata nak beli tiket tu.  Marih usha ape yang Madi dapat tangkap kat sini.

Barang yang dijual mestilah berkaitan dengan Anime kan? Teruja juga la sebab banyak benda yang menarik ada kat sini. Macam keychain, bantal anime, calendar, bag, cincin, costume Anime yang Madi minat. Nak beli tapi mahal. T_T  


Pelukis Lawak Kampus - Keith-



 


Apa yang korang perlu bawa kalau pergi Comic Fiesta? Ni apa yang Madi alami kat sana and juga dari pengalaman2 manusia2 yang dah pergi CF sebelum2 ni. 

  • Air Mineral
  • Kipas
  • Duit
  • Makanan

Banyak benda yang pihak penganjur ni patut improve. Aircond macam tak berfungsi and makanan pun tak banyak. Lol. Tempat dah stratergik sebab ada LRT.  






Read More...