Festival Cosplay & Animangaki

Salam readers

Sebelum ni Madi ada share tentang COMIC FIESTA 2016 di PWTC. So kali ni Madi nak share tentang ANIMANGAKI pulak. 


Event Animangaki ni adalah kedua terbesar selepas Comic Fiesta. Animangaki ni berlangsung selama 2 hari sahaja. Dan kalau nak masuk kena bayar RM25 seorang dan tiket valid untuk sehari saja. Siapa yang minat dengan Anime and nak beli barang2 yang berkaitan dengan Anime, memang wajib masuklah.

Korang kalau nak beli tiket, ada 2 cara.
  • Early bird
  • Beratur pagi tu




Selain tu, ada juga Cosplay Competition, Idol Competition and others. 



Digivice



So kat bawah ni gambar Madi dengan cosplayers yang sempat bergambar. Penat tau kejar cosplayers ni. 







Kalau nak tengok banyak lagi, korang boleh search hastag Animangaki di Instagram

3 comments:

  1. gigih awak kejar tu cosplayers tu semata mata nka bergambar jek..hihi..

    ReplyDelete
  2. madi memang minat kartun animasi nie ea?

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.