HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Friday, 23 June 2017

Pengalaman Kerja di Mood Republik (II)

Salam readers

Kalau sebelum ni Madi ada cerita tentang PENGALAMAN KERJA DI MOOD REPUBLIK (I) 
sekarang nak cerita tentang kerja di salah satu booth paling FAMOUS di Mood Republik dan Malaysia.

Jeng jeng jeng... Madi kerja kat booth Jubahsouq time Kl Raya Fest, 2016. Time tu kerja pada bulan puasa. Tapi ini pertama kali Mood Republik buat kat Dewan Tun Razak, bukan kat PWTC. Dewan tu sumpah panas weh. 
Related image



Jadi Madi kena bertugas time puasa ni start dari pukul 8 pagi sampai pukul 10 malam? Maybe tak ingat sebab dah lama kan. Yang bestnya kerja sini sebab dapat pakai jubah2 dorang yang lawa tu selama 3 hari tapi tak dapat free sehelai jubah pun. So sad huhuhu.  Lepas dah pakai tu, hari terakhir kerja kena pulangkan balik. 



Ramai sangat customer sampai tak terlayan. Korang memang awesome


Bos kat situ, namanya Abang Zack baik juga sebab lepas berbuka dia belikan aiskrim. Hahaha sedap2. Time berbuka dan sahur memang ditanggung oleh Jubahsouq. Jadi duit jimat kat situ.




Inilah rupa bahagian dalam Dewan Tun Razak 


Jadi sampai situ saja cerita kali ini. Lepas ni kali terakhir Madi cerita tentang pengalaman kerja di Mood Republik dengan satu brand yang agak popular jugak. Stay tuned hehehe

10 comments:

  1. Awat takda free? Sehelai pun jadilah 😊

    ReplyDelete
  2. wahhhh.. bestnya.. tapi mesti penat kan :D

    ReplyDelete
  3. Saya suka baca pengalaman kerja orang... Ada suka, ada manis, ada macam2 cerita. Good entry madihah

    ReplyDelete
  4. ade gak pegi rtu tapi ramai sngat orang takmampu nk masuk hall dahh huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak, kene pergi selepas sahur sbb tak ramai orang

      Delete
  5. ingatkan dapat free, rupanya tak dapat jugak ek

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen