My Wishlists in 2017

Monday, January 23, 2017
Salam readers.  ^_^

Semua orang mesti ada barang yang diidamkan atau teringin nak beli sangat. Tapi bila tengok dompet, haa takpelah. 

Madi sebagai student mestilah nak macam2 and ni  5 benda yang Madi nak sangat untuk tahun ni:


1) SK-II
Teringin set ni sebab tengok ramai orang pakai and result dia bagus. So, Madi nak try pakai brand ni sebab kulit pun dah tak elok sebab stress TT




2) TV
TV ni untuk sekeluarga tengok. TV kat rumah ni dah tak betul and memang perlukan TV baru. Kalau lah dapat TV ni, dapatlah jimatkan duit daripada beli TV baru. Family mesti suka kalau dapat TV ni :)




3) SOFA
Nak tukar sofa baru sebab sofa kat rumah ni dah bertahun tak tukar. Sofa habis kena cakar dengan kucing hahaha. So apa salahnya tukar sofa baru sempena nak dekat raya ni ;)


4) LANEIGE BB CUSHION
Sebagai peminat drama Korean, siapa yang taknak cuba brand famous ni? Tapi sebab harga yang mampu tengok, so ni salah satu BB Cushion yang Madi teringin sangat nak guna. Selain tu, yang ni LIMITED. So kenalah dapatkan huhuhu. 





5) Shoulder Bag
Handbag untuk mak tersayang. :) Kalau kita tengok mak gembira, anak mana yang tak happy bila mak die senyum. =D











4 comments:

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.