HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 7 January 2017

Comic Fiesta 2016

Assalamualaikum readers. ^^

Tahun lepas, 17&18 December 2016, Comic Fiesta first time diadakan di Sunway Mall, Kuala Lumpur. Which is memang dekat and senang nak pergi sebab ada LRT dan KTM. Sebelum2 ni kat Mines, memang jauh la kan. So ni first time dapat pergi. Woohoo!!



Kalau nak masuk CF ni, korang kena beli tiket. Untuk sehari RM25, kalau korang nak pergi 2 hari, so RM50 la. Tiket ada 2 cara nak beli:


  • Early Bird
  • Beratur pada hari CF tu. (line beratur panjang)

madihahdaisy, comic fiesta 2016

So, macam Madi, kawan tolong belikan Early Bird so tak payah beratur pagi2 semata-mata nak beli tiket tu.  Marih usha ape yang Madi dapat tangkap kat sini.

Barang yang dijual mestilah berkaitan dengan Anime kan? Teruja juga la sebab banyak benda yang menarik ada kat sini. Macam keychain, bantal anime, calendar, bag, cincin, costume Anime yang Madi minat. Nak beli tapi mahal. T_T  


Pelukis Lawak Kampus - Keith-



 


Apa yang korang perlu bawa kalau pergi Comic Fiesta? Ni apa yang Madi alami kat sana and juga dari pengalaman2 manusia2 yang dah pergi CF sebelum2 ni. 

  • Air Mineral
  • Kipas
  • Duit
  • Makanan

Banyak benda yang pihak penganjur ni patut improve. Aircond macam tak berfungsi and makanan pun tak banyak. Lol. Tempat dah stratergik sebab ada LRT.  






No comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap dibalas..