HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 17 June 2015

Blogger Popular yang kini bergelar isteri

Salam. Tahun ini ada lah beberapa orang blogger yang baru sahaj mendirikan rumah tangga. Bahagianya Madi tengok dorang ni.  Cemburu Madi dibuatnya. Haahaha!

Ok, jom tengok siapa blogger2 tersebut

Dr. Anwar Fazal dan Dr. Fatin Liyana

Instagram: https://instagram.com/dr.afl/
Blog: http://honeykoyuki.blogspot.com/

Gambar ambil dari instagram mereka semua. ^_^







Hairul Azreen dan Hanis Zalikha

                  https://instagram.com/hairulazreen/




 
Read More...

Insta shop lambat post

Salam.

Nak post kat sini juga, tak kira!

Madi bayar rm90 untuk 2 handbag. 1 untuk mak, 1 untuk saya. Madi bayar 8/6/2015.
Mula2 cakap nak post 10.6.2015.  Oklah kan. Tunggu punya tunggu sampai sekarang barang tak dapat lagi. Dah tanya kat wechat 2 kali, bila nak post, tu pun tak reti nak balas.

Serius sakit hati. Bila buka insta dia, ramai komen dia tak post barang2 yang dorang order. Pergh, duit nak cepat je, post lambat. Tahulah customer ramai, tapi balaslah msg tu.

Kalau budak2 hot yang buat insta review, laju je dapat barang. Customer ni lambat pula dapat barang. Manusia2 yang buat insta review tu bukan je dapat duit, malah dapat barang lagi. Kenapa dorang laju je dapat barang? Orang yang beli dengan dia ni, tak reti2 nak post??

Contoh orang yang review insta   https://instagram.com/lefiucious/

 Princessmeenie
 Elcah


 Syada Amzah

Mawar Rashid

Ni gambar orang yang komen kat insta  https://instagram.com/lefiucious/




Ergh, kalau lambat sangat serius nak duit tu balik. -_-  Lain kali tak nak dah beli dengan dia ni. Menyesal sangat!

Read More...