HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 26 May 2015

Pobling Cleanser



https://igcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11376004_828937653864315_1202020466_n.jpg 

Belah kiri guna tangan, belah kanan guna pobling.

 -Membersihkan wajah 100% bersih dari pembersihan manual
-10,000 getaran sonic/minit
-Berus yang halus memudahkan untuk mencuci solekan dan kotoran di wajah -Hanya menggunakan 1bateri AAA sahaja. -Gunakan 2/3 kali seminggu

Warna Gold/Merah
RM35 exc post

Postage:
RM7 SM
RM9 SS

Close up product.
Ruangan letak bateri.
Kepala berus boleh dicabut

Whatsapp/telegram: 01026653513



Read More...

Sunday, 24 May 2015

Botol A5


Notebook Bottle 420ml 
Bosan bawak botol bulat? 
Nak letak dalam beg susah? 
Boleh dptkan notebook bottle ni! 
Style dan fashionable 
Transparent & diswasher safe 
Convenient 
BPA FREE 
Warna Putih

RM38 exc post
 

Amber Chia pun ada A5 botol ni. 


Whatsapp/telegram: 60102665313


Read More...

Friday, 22 May 2015

Kula Cakes di Kuantan

Salam. Sebagai student di Kuantan, mestilah saya tahu tempat2 makanan best kat Kuantan ni. Salah satunya adalah Kula Cakes. 

Kedainya takdelah besar mana. Sedang2 sahaja. Konsepnya yang saya nampak memang menarik. Anda boleh makan di luar atau di dalam kedai. ^_^

  Kula Cakes Kuantan by Farisha & Lilawadi. 
A96 Jalan Besar,25000 Kuantan. Beroperasi dari 1pm-9pm 
Closed every Monday

Lokasi kedai kek ni berdekatan dengan sungai besar Kuantan. 



Bahagian luar kedai. 




 Senarai harga makanan dan minuman di Kula Cakes.
Air yang saya suka adalah Iced Cocoa. Kawan saya kata Pandan Cooler sedap sebab ada rasa masam2 sikit. Lepastu dalam Pandan Cooler tu ada biji selaseh. Saya tengok pun memang mengancam!

 Mango Cheese cake memang terbaik! Nyaman je tekak bila makan kek ni. Even saya makan kawan punya sikit, tapi rasa dia, emmm, sedap sangat!


Mango Cheescake yang paling popular + sedap kat Kula Cakes

Pavlova yang gebu, besar, tidak terlalu manis. Memang menepati selera saya.


Saya tak rasa Toblerone Cheesecake tu sebab kawan kata kurang sedap. So, saya tak beli. :)


https://igcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t51.2885-15/914789_1505421656391828_1199123399_n.jpg


UPDATE 2016

Harga kek, pavlova: rm 8.40





Read More...

Saturday, 2 May 2015

Blossom Box Store Skirt Untuk Dijual Part 2

  
Whatsapp/telegram: 60102665313

Kalau gamabr kecil, boleh klik gambar tu untuk jelas.



    



Saya takde dress gambar kucing macam kat atas tu, tapi skirt ye. Corak dia macam shawl kat bawah ni: 



Read More...

Friday, 1 May 2015

Kemunculan Semula Bigbang




Nama yang tidak asing lagi di persada dunia, iaitu BIGBANG! Setelah 3 tahun peminat Bigbang menunggu lagu terbaru dari mereka, akhirnya Bigbang melancarkan lagu barunya iaitu Bae Bae dan Loser.

2 lagu yang sangat menarik dan mempunyai maksud yang mendalam. Mendalam macam mana tu eh?
Kalau nak tahu, kenalah tengok video-video itu sendiri. ^_^ 

Part dari mv Loser







Part dari mv Bae Bae




Read More...