HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 10 December 2014

Jenama Baju Gergasi Di Malaysia

Zaman sekarang ni banyak giler jenama online yang dah berjaya kat Malaysia ni. Butik2 baju kebanyakanya jual blouse, jubah, shawl dan dress sesuai untuk wanita muslim di Malaysia. Owner2 butik ni juga bijak memilih kain yang berkualiti dan sesuai dengan iklim di Malaysia. So, Madi nak senaraikan beberapa butik online yang popular. Bukan online je, dorang pun dah ada butik sendiri. Butik2 ni semua milik orang Melayu. Tepuk sikit!

Pakaian yang Minaz jual ni memang lawa sangat! Kain pun sangat selesa dan tidak panas. Mana Madi tahu?? heheheh, Madi pernah beli dress dari Minaz dan memang superb cantik!. Tapi kalau Minaz buat sale kat butik dan online, harga murah!  Dress untuk kanak2 pun ada. Baju untuk lelaki pun dijual juga.

Nak tengok banyak lagi koleksi Minaz? Boleh klik link ni: MINAZ dan MIRA FILZAH? dan Baju Raya Superb
  
                                                 Owner Minaz manis berbaju biru <3


Design raya 2016



Madi ada 1 koleksi dari Minaz, and memang Madi puas hati dengan kualiti kain dia. Memang terbaik! Nak beli lagi koleksi dari Minaz ni, tapi apakan daya. Student memang takde banyak duit nak beli baju macam ni. Huhuhuhu

 Jubah dan dress yang Calaqisya jual pun lawa2! Shawl pun dijual juga. Rambang mata tengok koleksi2 Calaqisya ni. *_*  Kasut pun ada juga Kalau nak beli online, banyak yang SOLD OUT! 

 
Me in Sabrina Dress

Ni owner Calaqisya.   
Try lah beli, confirm berpuas hati dan nak beli lagi. ^_^  


Zawara pun jual dress,jubah,skirt, blazer dan tudung. Zawara tengah buat YEAR END SALE di online dan butik2 ZAWARA, so baik cepat2 beli sebab harga memang murahlah! Madi pun dah tengok depan2 koleksi ZAWARA, memang lawa. Korang boleh beli secara online atau datang ke butik Zawara.





  


Madi gabungkan sekali sebab dorang macam satu bumbung. Mean owner yang sama. Rasanya. -_- Koleksi ni Madi tak pernah tengok depan2 lagi. Teringin nak beli tapi dress Elsa yang Madi nak dah habis. T_T
                                                            Owner Bella Ammara





Madi usha sesetengah ig or shop, banyak giler yang tiru design butik2 kat atas ni. Harga memang murah dari jenama terkenal ni, tapi yang membezakan antara dorang ni adalah jenis/material kain tu. So ada yang berkenan di hati tak? Hehehe





1 comment:

  1. Wahh, memang cantik2 belaka koleksi butik2 ni semua. Memang rambang mata habis! :D

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen