HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 12 April 2014

Krim Ibu Putih ok ke?


Salam readers

Ok, siapa yang dah pakai produk ni? Ok tak?

Bila Madi tengok testimoni macam ok je.. Teringat balik set collagen plus tu.. -__-
Membazir je beli..
KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA

-Tranexamic Acid

-Kojic Acid

-Gluthathione
-Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
-Bunga Melati
-Bunga Melor
-Sandalwood
-Suwandakottan, 
-Neem (Daun Semambu)
-Venivel 
-Ibu Kunyit Putih, 
-Welmee(Licorice)
-Alpha Arbutin



Related image

Tapi, bila tengok blogger review produk ni, dorang cakap bila pakai macam ada rasa 'tajam'. Ok, Madi tak pernah pakai so tak tahulah kan..

 

Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM, NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan.
yang ni betullah kut.. Teringin nak cuba tapi masih was2.. Yalahkan, setakat putih semua perempuan nak. Tapi, yang paling penting Madi nak kesan jerawat ni hilang.. ^_^

So, ok tak produk ni??

7 comments:

  1. Assalamualaikum , kita baru pakai but sekarang lebih 2 weeks dah .
    Jerwat , ruam almost 94% kecut . Muka lembut sepanjang hari . And yaaa , saya nak effect putih tapi tak sampai lagi kut sebab saya ni sunburn teruk lagi . But for me , it was okay lah .

    Mula mula payah jugak nak pilih jannalawwa ke instabright ke amyera beauty ( flawless ) tu tapi saya pilih jannalawwa . But , so far , this JL okay for me . Takde pulak side effect ke apa . Muka pun kurang minyak .

    Pati ibu putih ni sesuai 13 above , takpe , saya pun baru je 14 . Tapi tulah , rasa jeles dengan orang yang effect cepat , kita lambat nak putih . Btw , pip ni tahan lama . Saya pakai 2 weeks stil 80 % ada lagi .
    Haih , panjanglah pulak ,sorry /.

    ReplyDelete
  2. macam seram je bile kate rase tajam...huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. nak try tapi rasa serik. sblm ni pakai collagen plus tu. hampeh, teruk kena jumpa pakar kulit. haish

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah, collagen plus tu buat kulit lagi teruk

      Delete
  4. try laa. sy da pakai brp bulan. ok sgt.

    ReplyDelete
  5. i penah pakai JL ni. muka jadik licin n lembut. smpai mum i tego i pakai apa. hehehe

    ReplyDelete
  6. pernah pakai ibu putih. ada rasa macam 'tajam' la cream dia. hurmm

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen