Cathy Choo - 24k Gold Fragrance Shower Gel

Wednesday, March 12, 2014
Madi tunjuk testimoni terus. Ramai yang suka dan ada yang repeat order. Kalau tak yakin try satu. Heheh. Confirm korang nak order lagi bila dah habis Cathy Coo ni =P





Shower Gel : Dapat cerahkan siku, leher, buku lali, lutut n lembapkan kulit kering serta boleh mencerahkan kulit lagi okay!!
A
 Nampak lotion tu? Madi dah pakai and memang dah jatuh cinta kat lotion tu <3 Aumm
bukan sekadar wangi, melembut dam tak melekit..ramai dah duk bagi feedback bole hilangkan parut!
Tengok TESTIMONI





 Yang ada sticker ungu tu original ye. ^_^ Jangan tertipu. Nanti jadi tipah tertipu pula






5 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini...wahh...hebatnya...

    ReplyDelete
  2. salam madi..

    rasa teruja pula dengan produk ni..

    ReplyDelete
  3. Ade lg x produk ni..promosi lg ke..

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.